Forum CZ PL gunners Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ UżytkownicyGrupy Zaloguj
Golynek

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum CZ PL gunners Strona Główna » Podania Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Golynek
Autor Wiadomość
Golynek
Dziecko neo

Post Golynek Odpowiedz z cytatem
Arrow Nick:golynek
Arrow Pełna Data Urodzenia:14.01.1994
Arrow Level:17
Arrow Ratio:0.80 - ratio nie gra, może i mam niskie ale zawsze daję z siebie wszystko.
Arrow Ulubiona mapa:Marien
Arrow Ulubiona klasa:Medyczka
Arrow Ulubiona broń:M4Spectre,K1, MP5, Desert Eagle
Arrow Ile grasz w WR:Nie pamiętam ale dłuugo...(Ostatnio miałem półroczną przerwę)
Arrow Ile czasu dziennie spędzasz przy WR:Kilka godzin (w zależności od tego czy mam dużo nauki czy mniej).
Arrow Dlaczego poszukujesz klanu:W sumię nie poszukuję - czplgunners - żaden inny.
Arrow Kontakt:6696928 - AQQ
Arrow Jakie masz łącze internetowe:1,3MB/s
Arrow Umiesz obsługiwać TeamSpeak'a, Xfire:Tak
Arrow Posiadasz konto Premium (jeśli tak to jakie):Kiedyś miałem kilka silverów i brązów, teraz (jak juz się rozkręcę)zamierzam znowu jakąś kupić).
Arrow Czy posiadasz sprawny mikrofon:Posiadam micro, ale dość słabo mnie słychać ;/
Arrow Czy masz TS`a:Mam
Arrow Czy umiesz grać zespołowo:Oczywiście
Arrow Czy miałeś styczność z cheatami, hackami itp.Taak - Dawniej 'cziterzy' byli plagą musiałem grać przeciw nim praktycznie na każdej mapie Sad
Arrow Czego oczekujesz od klanu:Znam ten klan.Wiem czego się po Was spodziewać ;>
Arrow Coś od siebie :Wiecie kim jestem (pzrynajmniej część) i wiecie, że mimo nie jestem jakimś wielkim graczem zawsze staram się 'na całego'
Arrow Z kąd znasz nasz klan / Kto poinformował Cię o czplgunners.phorum.pl :Klan znam od dawna.Daawno temu przyszedł do mnie jeden koleś i powiedział :Gram w Warrocka, pograsz ze mną?.Odpowiedziałem:Ok.Potem (sam nie wiem jak i kiedy) ciupałem z klanem.
Arrow Czy posiadasz retaila / jeśli tak to jakiego :Nie posiadam.(Kieedys może kupie od Tlustego retaila na lagi).

W powitaniu napisałem, że do klanu nie chcę, bo jestem za słaby.Wiem jednak, że w klanie liczy się raczej kim się jest, a nie jakie ratio się posiada, dlatego pisze podanie.
Sob Paź 24, 2009 08:24 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Sob Paź 24, 2009 08:24
lesniok
Admin Główny
Admin Główny

Post Odpowiedz z cytatem
Czyli w końcu chcesz do klanu czy nie ?

Kim był ten ziomek co powiedział :"Gram w Warrocka, pograsz ze mną?" ? Very Happy

www.lesniok.pl
Sob Paź 24, 2009 09:55 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Adres AIM Yahoo Messenger MSN Messenger
Golynek
Dziecko neo

Post Odpowiedz z cytatem
Chyba nie znasz.
Unrealdst
Sob Paź 24, 2009 10:29 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
lesniok
Admin Główny
Admin Główny

Post Odpowiedz z cytatem
znam

www.lesniok.pl
Sob Paź 24, 2009 10:32 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Adres AIM Yahoo Messenger MSN Messenger
jarekzma
Stały bywalec

Post Odpowiedz z cytatem
Czyli jednak chcesz do klanu. A jak na to jak najbardziej, wczoraj sobie pograliśmy i elegancko szło

Sob Paź 24, 2009 10:37 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
jarekzma
Stały bywalec

Post Odpowiedz z cytatem
I wejdź sobie na OPS'a bo prezencik tam masz.

Sob Paź 24, 2009 10:58 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
fik1973
Moderator

Post Odpowiedz z cytatem
Czy posiadasz retaila / jeśli tak to jakiego :Nie posiadam.(Kieedys może kupie od Tlustego retaila na lagi).

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Sob Paź 24, 2009 16:23 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
tlusty91
Stały bywalec

Post Odpowiedz z cytatem
Golyn, Fik..to jest bezcenne!moje moje mojeeeee!!

Wto Paź 27, 2009 00:48 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
lesniok
Admin Główny
Admin Główny

Post Odpowiedz z cytatem
koles został przyjęty, a więc zamykam.

www.lesniok.pl
Sob Paź 31, 2009 14:40 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Adres AIM Yahoo Messenger MSN Messenger
Reklama

Sob Paź 31, 2009 14:40
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum CZ PL gunners Strona Główna » Podania Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: